Nu, nu trebuie să te ciupești sau să-ți dai două palme să te trezești. Te-ai culcat primăvara și te-ai trezit iarna. Ningeeee! Ești pregătit de aglomerația din trafic? Dar de factura mare de la căldură? Sau și mai bine, ți-ai scos anvelopele de iarnă pentru mașină? Cum adică nu le ai!? Asta înseamnă alți bani, altă distracție… Dar noi suntem români, iar românii văd mereu partea plină a paharului, chiar dacă uneori trebuie să ți-o imaginezi tu. Nu te speria de zăpadă pentru că echipa CNSC este aici să-ți propună zece motive pentru care trebuie să iubești faptul că vine Crăciunul!

Sursă; Tumblr

 1. Dacă se apropie Crăciunul, automat o să auzi peste tot melodii care o să te inducă în atmosfera asta faină. Și nu uita de colindători, cândva toți am fost ca ei.
 2. Apar mandarinele, chestiile alea portocalii care seamănă cu portocalele, dar care nu sunt portocale. Știi senzația aia când desfaci o mandarină și se simte de la un kilometru? Piele de găină.
 3. Odată cu Crăciunul, vine şi zăpada. Doar imaginează-ți cum ar fi să stai în pat, cu laptopul în brațe sau cu o carte bună, cu ciocolata caldă lângă tine. De vis.
 4. Dacă vine Crăciunul, înseamnă că vine perioada în care trebuie să cumperi cadouri pentru Secret Santa. Asta înseamnă că e șansa ta să impresionezi colega/colegul de care îți place. Faci tu cum faci și ajunge biletul cu numele ei/lui la tine. Multă baftă!
 5. Dacă e decembrie, înseamnă ca orașul e îmbrăcat în haine de sărbătoare. Ia-ți iubitul/iubita sau prietenii și mergeți să vedeți luminițele, să beți un vin fiert sau o ciocolată caldă. Poate ajungeți si pe la patinoar dacă nu e frig.

  Sursă: Pinterest

 6. Tu, el/ea și Home Alone. Name a better trio!!
 7. Crăciunul e perioada cadourilor. Perioada când ți se termină banii mai repede decât ai clipi. Dar zâmbetul oamenilor când o să le vadă, priceless!
 8. Crăciunul înseamnă mâncare. De la prăjituri și până la sarmale. Când te întorci la cămin, o să dați un party pe cinste cu prietenii!
 9. Ar trebui să iubești Crăciunul pentru momentul ăsta! Momentul în care împodobești bradul cu familia sau prietenii și îți aduci aminte cum lăsai ambalajul acolo şi retrăiești niște emoții care credeai că au dispărut odată cu anii.

  Sursă: Banjaluka.net

 10. Ultimul, dar care cred eu că e și cel mai important motiv pentru care ar trebui să te bucuri de Crăciun, este faptul că, oricât de mare te-ai considera, tot copil ești. Lasă-ți haina de adult la intrare şi bucură-te de perioada asta!

Articol scris de Șerban Alexandru, CNSC Organiser


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *