Pe 19 și 20 aprilie, Congresul Național al Studenților la Comunicare vă așteaptă să descoperiți lumea chatboților în cea de a XV –a ediție a evenimentului. Conform tradiției CNSC-iste, Congresul aduce un concept ce nu a mai fost abordat până acum în spațiul românesc, și anume „BOTVERTISING” – fuziunea dintre Chatbots și Advertising.

Cu siguranță ați fost surprinși măcar o dată de apariția neașteptată a unei ferestre de chat în timp ce navigați pe Internet. V-ați întrebat cine se află în spatele acesteia? Vă spunem noi!

Este vorba despre un Chatbot – o tehnologie avansată care permite oamenilor să menţină o conversație cu o entitate digitală. Aceștia sunt de două feluri: chatbots cu mesaje predefinite care funcţionează doar asupra unor comenzi limitate și chatbots care au la bază inteligenţa artificială și sunt capabili de a susţine conversaţii cât mai elaborate și chiar să-și dezvolte propriul limbaj și bagaj de cunoștinţe.

 

V-ați întrebat din ce motiv sunteți abordați din ce în ce mai des de Chatbots? Aceștia iau amploare mai ales în domeniul Marketingului și în sfera Customer Support, deoarece marile companii apelează la aceste tehnologii pentru a cunoaște și anticipa atitudinile publicurilor. Un alt domeniu în care aceste entități se bucură de un start promițător este cel al Advertisingului, unde scopul boților este de a promova diverse produse și servicii în mediul online.

 

Conceptul de BOTVERTISING va fi dezbătut pe larg de invitații noștri în cadrul conferințelor, studiilor de caz și a workshopurilor. Unele dintre subiectele de discuție tratate vor urmări: factori care au dus la apariția Chatbots, evoluția acestora în Social Media, Marketing și Advertising, aspecte etice, sociale  și morale din jurul inteligenței artificiale și avantaje și dezavantaje în ceea ce privește utilizarea lor.

 

Credeți că un Chatbot poate deveni în viitor un asistent personal cu normă întreagă? Dacă vreți să aflați răspunsul, veniți la CNSC 2018!

 

Ne vedem în aprilie la Institulul Bancar Român!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *