Un vis devenit realitate. Un ideal sculptat la parterul unei clădiri de birouri. O terasă ce plasează localul la limita dintre intimitate şi avangardă. O uşă ce se transformă în poarta către relaxare. Aşa începe drumul prin Decadance.

Oare se inspiră din literatura decadentistă? Nu putem ști cu siguranță. Dar ceea ce putem observa, chiar din momentul în care deschidem ușa de la intrare, este faptul că rafinamentul este ridicat la rang de artă. Decadance înseamnă extravaganță, lux și răsfăț al simțurilor. Nu veți găsi băuturi obișnuite aici, dar, în schimb, veți experimenta crafting artizanal și cocktail-uri pline de imaginație. 

Atât experiența în domeniu, cât și creativitatea, își spun cuvântul. Amprenta personală a celor doi barmani este vizibilă în tot ceea ce înseamnă Decadance, de la aranjamentul meselor și până la, bineînțeles, concepea băuturilor. Modul în care reinventează aromele locale plasează acest loc la intersecția dintre generații. 

Minimalism în culori vibrante. Simplu, dar care rămâne întipărit pe retină. Cred că așa poate fi descris cel mai bine design-ul Decadance. Plasat într-o zonă centrală, dedicat tuturor celor care își doresc să petreacă câteva ore într-un loc rupt de exteriorul prăfuit al Bucureștiului, acest local oferă posibilitatea de a evada din rutina cotidiană. 

Îmbinând utilul cu plăcutul, industrialul cu eleganța, acest local nu se va lăsa afectat de trecerea timpului. Pentru cei ce îi trec pragul, rāmâne drept un moment în care lumea se opreşte, iar simţurile se relaxează.

 

Imagini: Pic1; Pic2; Cover; 

 

Articol scris de Sara Crăciun, CNSC organiser.

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *