PRIME România este singura asociație de Comunicare și Relații Publice dedicată studențiilor din țară. Asociația a luat naștere în 1997, inițial purtând numele de CERP Students, ulterior, șapte ani mai târziu, în vara anului 2004, aceasta devenind oficial PRIME România, care în prezent este un brand emblematic pe scena autohtonă a Comunicării și Relațiilor Publice.
Asociația este împarțită în trei filale la nivel național: Iași, Brașov și București – unde se află și sediul central. PRIME România este membru al familiei PRIME care activează la nivel european în mai multe țări, având ca scop principal educarea în domenii precum PR, Publicitate sau Comunicare a tinerilor stundenți, într-o manieră „fun”, atractivă și accesibilă.
În cadrul organizației se află cinci departamente (HR, Marketing, Events, PR și Art) fiecare aducând un plus de originalitate prin evenimentele organizate de fiecare dintre ele. De la modă, până la vlogging, departamentele noastre au grijă să acopere o gama largă de subiecte de actualitate.
De asemenea, mai există și trei evenimente cu renume, care de la an la an au un public din ce în ce mai numeros și care reușesc să aducă personalități de top din domeniu, pentru a dezbate teme inedite. Aceste evenimente sunt: PR Tea & AD Cookies, PR&Ad Fair și nu în ultimul rând, cel mai mare și important eveniment marca PRIME România, Congresul Național al Studenților la Comunicare.