Bună! Numele meu este Andreea, iar anul acesta sunt super încântată să fac parte din noua echipă CNSC! Sunt creativă, spontană și organizată, dar tocmai, îmi lipsea contextul în care acestea să se îmbine armonios. De aceea, cred că CNSC-ul este atât cadrul propice dezvoltării personale, evoluției, diversității. Drept dovadă, sunt sigură că fiecare membru al echipei va fi pus în valoare, iar evenimentul se va ridica la așteptările tuturor. Stay tuned!

Andreea Stah

CNSC Executive

Hey, guys! Eu sunt Ștefan, am 18 ani și mă bucur enorm să fac parte din frumoasa echipă CNSC 2020. Ce vă pot spune despre mine? Mă definesc pozitivitatea și stilul meu foarte energic și entuziast, dar și implicarea în provocările ce mi se ivesc în cale. Îmi place să aduc un vibe bun oamenilor cu care mă înconjor, fiind adeptul expresiei: „ alone we can do so little, together we can do so much.” Cam atât pentru moment, vă las să descoperiți singuri ceea ce pot face.

Ștefan Ciucă

CNSC Executive

La botez mi-au zis Adriana, reacționez mai repede la Luca, sunt un monument de noroc și o galerie de zâmbete. Îmi sunt dragi oamenii, multora dintre ei le sunt dragă și eu, mă adaptez repede, mă împrietenesc și mai și, mi-i apropii și creez conexiuni cu ușurință. Prezența mea în echipa CNSC reprezintă un manifest împotriva propriei comodități, o oportunitate să-mi antrenez creativitatea și un bun prilej să dau mai departe ceea ce am primit și eu, de-a lungul anilor, de la alții: TIMP și IDEI.

Adriana Luca

CNSC Executive

Hello! Numele meu este Ioana și sunt super bucuroasă să fac parte din echipa CNSC de anul acesta! Sunt o mare iubitoare de animale, ador să călătoresc și să descopăr oameni noi, iar „curiozitate” este cuvântul care mă definește cel mai bine. Firea mea curioasă îmi scoate în cale nenumărate provocări, însă mă înarmez cu multă răbdare și perseverență pentru a reuși să le depășesc. Uneori ies învingătoare, iar alteori nu se întâmplă deloc așa. Partea bună? Reușesc cu fiecare experiență să învăț lucruri noi și îmi ies din zona de confort cu fiecare ocazie! O nouă aventură se anunță a fi și Congresul Național al Studenților la Comunicare 2020.Ia-ți și tu bilet către cea mai tare destinație!

Ioana Avadanei

CNSC Executive

Bună! Numele meu este Sara şi sunt unul dintre noii membri CNSC. Ador cinematograful european, pisicile bengaleze şi călătoriile spontane cu maşina. Sunt pasionată de istorie socială, de înțelegerea conceptelor care au pus bazele omenirii şi de unicorni. Iubesc să organizez evenimente, în special conferințe, iar acum pot spune cu mândrie că am devenit #humanofPRIME. Sunt convinsă că împreună vom reuşi să creăm o experiență de neuitat pentru toți participanții!

Sara Crăciun

CNSC Executive

Hei! Numele meu este Alina și asta e dovada clară că mă număr printre membrii CNSC-ului. Just keep dreaming! Sunt o fire sociabilă, dornică să împărtășească experiențele vieții cu toți cei din jur cu care reușesc să vibrez într-un mod sau altul. Sunt încăpățânată și tind să cred că suntem aici pentru a aduna cât mai multe challenger-uri în propria cutiuță de aventuri. Cred în micile clipe de emoții bune sau mai puțin bune care se adună pentru a crea un singur moment, viața. Întotdeauna am pus accent pe viitor, dar trăind din plin clipa din prezent, și pe importanța viitoarei mele cariere. Tind spre perfecțiune și sunt atentă la detalii. Iubesc apusul, răsăritul, sunetul liniștii după o zi agitată.

Alina Stan

CNSC Executive

Hey! Mă numesc Patricia, dar toți cei care mă cunosc îmi spun Paty. Am 21 de ani, sunt o fire veselă, dar totodată plină de principii și foarte perseverentă. Sunt o persoană care nu acceptă nedreptatea, iubesc să scriu și să dansez. Prin scris reușesc să aștern pe hârtie tot ceea ce nu pot exprima cu ajutorul glasului. Dansul reprezintă evadarea din realitate. În timpul liber iubesc să mă uit la filme vechi și să ascult muzica anilor ‘50. Ador zgomotul orașului și momentele pe care le petrec alături de cei dragi. PRIME pentru mine, reprezintă șansa de a-mi depăși limitele, șansa de a scăpa de rigiditate și de a putea comunica mai ușor cu cei din jur. Sunt foarte încântată și entuziasmată că pot face parte din echipa CNSC de anul acesta.

Patricia Butnariu

CNSC Executive

Hello! Numele meu este Smaranda, dar mai toată lumea îmi spune Smeri. Am 20 de ani și sunt din Constanța, dar inima și sufletul meu aparțin agitației din București. Cum sunt eu? O explozie de energie și de bună dispoziție, o persoana activă, înțelegătoare, ambițioasă și perfecționistă. Nu îmi este frică să spun ce gândesc, ador să citesc, îmi place să fiu sinceră, iubesc moda și să mă exprim prin ea! Sunt foarte versatilă și extremistă, de cele mai multe ori poate chiar un paradox. Iubesc luna și tigrii. Acest an este începutul călătoriilor mele – una alături de PRIME, unde vom porni pe un drum plin de cunoaștere și de vibe pozitiv împreună cu echipa CNSC 2020, iar cealaltă va fi călătoria cu sinele meu.

Smaranda Stancu

CNSC Executive

Salut! Sunt Mara, 19 ani. Curioasă, dinamică și mare consumatoare de voie bună și dialog, iubitoare de oameni entuziaști, implicată și veselă, chiar de la prima oră a dimineții 🙂 Energia și efervescența mă definesc, călătoriile sunt parte din mine, iar natura vie – inspirație. Mi-am propus să fac doar lucruri în care cred. CNSC e provocare adevărată, de aceea m-am alăturat, ca debutantă..

Mara Ciobotă

CNSC Executive

Bună! Sunt Laura și fac parte din noua echipa de organizare a CNSC2020. În viziunea mea, caracterul unei persoane este definit de modul în care te percep cei apropiați. Sunt o ființă plină de contradicții, cu un ego complex și departe de perfecțiune. Îmi ghidez existența după principii simple și încerc mereu să ies din zona de confort. Aș putea spune că am o fire cameleonică. Vibrez foarte bine cu diferite tipologii de oameni, fiind un spirit analitic, ador să interacționez cu aceștia, să descopăr mecanismul lor de gândire și să învăț câte ceva de la fiecare. Dacă ar fi să aleg câteva caracteristici cu care să mă identific cel mai bine, aș spune creativitatea și empatia.

Laura Haret

CNSC Executive

Bună! Mă numesc Andra și sunt din Râmnicu Vâlcea. Îmi place să lucrez în echipă. Sunt ambițioasă, înțelegătoare, amuzantă, calmă și sociabilă. Sunt o persoană ordonată și responsabilă. Pun suflet în tot ceea ce fac și sunt fericită când totul iese bine. Îmi plac foarte mult călătoriile și le consider oportunități de a cunoaște oameni noi, tradiții, obiceiuri. Anul acesta fac parte din CNSC și alături de echipa mea vom organiza cea mai tare ediție de până acum.

Andra Albu

CNSC Executive

Bună! Numele meu este Andreea și sunt fericită să simt vibe-ul CNSC pe parcursul acestui an! Sunt o persoană complexă, energică și încerc de fiecare dată să aduc un zâmbet pe buzele oamenilor din jurul meu. Iubesc în mod special cafeaua și plimbările pe plajă, la apus. Aștept cu nerăbdare să îmi transform speranțele în idealuri bine conturate, devenind treptat cea mai bună variantă a mea.

Andreea Cristea

CNSC Executive


Hello, numele meu este Miruna, vin din Craiova și mă consider o persoana determinată, care accepta orice provocare și o duce la bun sfârșit cu același entuziasm precum cel inițial. Spirit determinat și ludic, mă caracterizez drept o ființa ce emană vibrații de pasiune și fericire care așteaptă să fie folosite la capacitatea lor maximă în orice activitate bazată pe relațiile interpersonale. Dobândesc de asemenea o latură ce înclină spre un simț artistic care se concretizează în jurul domeniului de Fashion. Acest cumul de trăsături definitorii ale caracterului meu se îmbină armonios cu prilejul de a face parte din marea familie CNSC 🙂

Miruna Cărăuleanu

CNSC Executive

Hello! Eu sunt Bibi, iar despre mine pot spune că sunt o poțiune de creativitate, spontaneitate și energie. Mă regăsesc în tot ceea ce ține de frumos (teatru,muzică,design), fiind o fire pasionată de artă. Ador să mă aventurez în necunoscut și să explorez; de aceea, călătoriile sunt nelipsite din rutina mea. Iubesc oamenii și nu cred că există o zi încheiată fără să fac pe cineva să zâmbească. Anul acesta fac parte din echipa CNSC și pot privi acest lucru ca pe o provocare prin care voi avea parte de o experiență de neuitat.

Bianca Rădulescu

CNSC Executive

Salutare! Numele meu este Rebeca și fac parte din echipa CNSC de anul acesta. Energia, ambiţia, francheţea şi calmitatea mă definesc. Ador să călătoresc cu trenul și să privesc peisajele ca pe o sursă de inspirație. Muzica este nelipsită din viața mea, iar dulciurile sunt micile plăceri care îmi înseninează ziua de fiecare dată. Mă bucur că fac parte din echipa CNSC și sunt convinsă ca ediția de anul acesta va fi de neuitat!

Rebeca Cercel

CNSC Executive

Bună, bună! Numele meu este Giulia și am 20 de ani. Sunt o persoană foarte înțelegătoare, empatică, încăpățânată aș putea spune și mai ales iubitoare de oameni, muzică și natură. Pasionată incurabilă de psihologie, îmi doresc să evoluez cât mai mult împreună cu oamenii din jurul meu și mă bucur că anul acesta am ocazia să fac acest lucru alături de echipa mea, în cadrul CNSC. Știu că va fi o experiență de neuitat pe care abia o aștept.

Giulia Petrescu

CNSC Executive

Heeeii! Sunt Ana și atât de tare mi-a plăcut CNSC2019, încât am decis să rămân și la CNSC2020. Pot spune că am rămas la fel de jucăușă, zâmbitoare și visătoare și că mă bucur în continuare la fel de mult de viață, dar am devenit puțin mai responsabilă. Sunt sigură că și anul acesta va fi o experiență interesantă și o să întâlnesc doar minți creative, iar împreună vom da contur unui eveniment frumos. Aștept cu nerăbdare să vă văd la CNSC, cel mai tare eveniment marca PRIME!

Ana Toma

CNSC Executive