Datorită evoluției tehnologiei este mult mai ușor acum să ne cunoaștem și să creăm legături prin intermediul rețelelor sociale. Cu toate acestea, cărțile de vizită au fost și vor rămâne un element cheie în stabilirea de noi legături cu anumite persoane. 

Astfel, se poate spune că modul în care arată cartea ta de vizită este o reflexie a ta și a companiei pe care o reprezinți. Este poate primul contact pe care îl creezi cu viitori parteneri de afaceri, iar în acest caz ele trebuie să arate impecabil și totodată să transmită eleganță și rafinament. Dacă ești în căutarea unui loc care să îți realizeze cele mai frumoase cărți de vizită, ești unde trebuie, căci noi avem o propunere pentru tine: Luxury Cards.

Luxury Cards este un serviciu de printing exclusivist ce se dedică complet luxului și perfecțiunii cărților de vizită. În caz că și tu consideri că o carte de vizită este un element cheie în relația ta cu ceilalți, atunci Luxury Cards este locul ideal pentru a-ți crea cărțile de vizită așa cum îți dorești. Aceștia îți pun la dispoziție un serviciu complet, de la design, producție la livrarea cărților de vizită.

Luxury Cards îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de modele: letterpress, print digital, lac selectiv, laser cut sau carton colorat. Timpul de lucru variază în funcție de finisajele pe care le-ai ales, iar în ceea ce privește livrarea, acestea se fac prin intermediul curierului în toată țara.

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *