Zile mai lungi, dimineți pe plajă la răsărit, zgomotul valurilor, soare nesfărșit și nopți de festival memorabile. Vara înseamnă toate aceste lucruri, iar pentru o vară de nota zece, ai nevoie de o serie de obiecte care să te ajute să ai parte de cele mai cool momente și amintiri de neuitat. Despre asta este vorba în #summerlikeCNSC. Vara asta ne-am propus să îți arătăm câteva summer essentials care să îți transforme vacanța într-o experiență magică.

Primul obiect esențial pe lista noastră pentru o vară cu un vibe inedit este brățara de festival. Artificii, jocuri de lumini, energie pozitivă și multă culoare, cu siguranță ai fost la cel puțin un festival vara asta și te-ai bucurat de toate lucrurile de mai sus și știi că e ,,important” să ai cât mai multe pe încheietură. Și pentru nopți de festival fără griji, noi ne-am gândit că borseta este unul dintre ingredientele principale.

Dar cum ar fi vara fără ochelari de soare? Probabil la fel ca o sesiune fără cafea. Ochelarii sunt un must have în perioada asta și sunt în topul listei noastre de obiecte. Și pentru că vorbeam mai devreme

de dimineți pe plajă la răsărit, știm cu toții că răsăritul din Vamă e special și cu siguranță vei vrea să îl revezi atunci când ești departe de mare, așa că aparatul foto rămâne soluția perfectă pentru amintirile de pe plajă.

 Pentru a surprinde toate aceste momente, trebuie să călătorești, iar cel mai la îndemână mijloc de transport pentru noi, studenții, este trenul, așa că biletele de tren sunt și ele bifate pe lista noastră și chiar dacă drumul durează o eternitate uneori, nu ai loc și realizezi că aerul condiționat nu funcționează, la final, tot ce contează e că descoperi locuri noi.

Și da, vara înseamnă raze de soare, plajă, briza mării și multe plimbări, dar uneori poate fi imprevizibilă, iar vara asta ploile și-au făcut apariția mai des decât ți-ai fi dorit, dar asta nu înseamnă că nu te-ai putut bucura de vacanță indiferent de vreme, pentru că întotdeauna ai o umbrelă care să îți salveze ziua.

Ultimul obiect pe lista noastră este telefonul. Pe el nu îl folosești doar vara, e o necesitate întotdeauna, dar credem că vara asta l-ai folosit pentru cele mai tari amintiri alături de oameni mișto, iar Netflix mai poate aștepta până când reîncepe facultatea.

Asta a fost lista noastră de summer essentials, sperăm că îți vor fi de folos pentru zilele rămase de vară sau poate te gândești să le pui în aplicare vara viitoare.

#summerlikeCNSC

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *