Știm cu toții că perioada prin care trecem în momentul de față nu este deloc favorabilă, motiv pentru care este important să menținem legătura cu cei dragi, chiar și de la distanță. Astfel, tehnologia vine în ajutorul nostru, oferindu-ne o serie de alternative inovative prin care să putem menține chat-ul cu cei apropiați.

Iată un top 3 al celor mai populare aplicații online, considerate un mare ajutor, care facilitează  interacțiunea și socializarea în mediul online!

  1. HipChat – Aceasta este o aplicație care ne permite să socializăm și video, aducând astfel împreună oamenii dragi mult mai aproape de noi. În plus față de alte aplicații, HipChat ne permite setarea mesajelor standard pe privat, putem automatiza diferite sarcini împreună și putem construi GIF-uri amuzante, care să ne aducă zâmbetul pe buze.
  2. Campfire – Această aplicație poate fi folosită chiar dacă utilizatorii au și alte rețele de chat deschise în acel moment. De asemenea, Campfire dispune de o suită mare de accesorii interesante, multe dintre acestea fiind gratuite, având posibilitatea de a personaliza ceea ce ne dorim pentru serviciile oferite, legat de aspect, design și așa mai departe.
  3. Line – Aplicația este văzută în prezent ca fiind principalul rival pentru WhatsApp. Aceasta se aseamănă destul de mult cu aplicația Viber, în sensul că poți trimite mesaje în format text, însă poți realiza și apeluri video. În plus față de Viber, Line oferă posibilitatea creării unor stickere personalizate pentru conversații, ceea ce oferă și o notă de amuzament pe parcursul chat-ului.

Așadar, chiar dacă în această perioadă interacțiunea fizică nu mai este posibilă la același nivel, mulțumită inovațiilor oferite de tehnologie, comunicarea rămâne la fel de simplă. Cu ajutorul acestor 3 aplicații ne este mult mai ușor interacționăm cu cei dragi, deoarece sunt căi accesibile care fac comunicarea să fie mult mai eficientă, iar chat-ul devine atât activ, cât și interactiv!  

Articol scris de Muraru Alexandra, CNSC Organiser.

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *