Congresul Național al Studenților la Comunicare este unul dintre evenimentele marca PRIME România, organizat anual de și pentru studenții pasionați de Comunicare și Relații Publice.
Congresul are o lungă tradiție în spate, prima ediție având loc în anul 2003. Toate cele 14 ediții au reprezentat o adevărată reușită.
Congresul Național al Studenților la Comunicare este organizat pe parcursul a două zile și constă într-o serie de conferințe, studii de caz și workshopuri menite să ofere studenților informații fundamentale despre diverse teme de actualitate. În cadrul evenimentului sunt abordate cele mai noi tendințe din domeniul Comunicării, iar participanții au ocazia să interacționeze cu specialiști și să afle care sunt cele mai inedite tehnici și strategii de comunicare.
Evenimentul aduce la fiecare ediție o temă nouă, puțin discutată în România. Aceasta este dezbătută complex de cei mai influenți speakeri din Comunicare, Relații Publice, Marketing și Publicitate, iar studenții au șansa să descopere informații cât mai utile pentru dezvoltarea lor profesională.
Participanții sunt provocați în cea de-a doua zi a congresului să pună în practică conceptele teoretice tratate pe parcursul celor patru conferințe, să vină cu cele mai creative idei în cadrul workshopurilor susținute de agenții și companii.
De-a lungul celor 15 ediții ale evenimentului, CNSC a abordat teme precum: Phygital Marketing, The Clickbait Era, Neuromarketing, Storyscaping, Brand Experience, PR pentru divertisment, Comunicarea de guerrilla și multe altele.