CNSC adună peste 200 de participanți anual dornici să discute cu specialiști în domeniu și să pună în practică tot ce au învățat în cele 2 zile.

Descoperă edițiile anterioare

CustomADsation

Tema acestei ediției gravitează în jurul conceptului Customer Centric Marketing și prezintă progresul brandurilor pentru atragerea și fidelizarea clienților. Comportamentul și interesele diferite ale consumatorilor determină companiile să se raporteze individual la aceștia și să satisfacă nevoile fiecăruia.

CustomADsation se bazează pe conceptul de Customer Centric Marketing și Advertising. Customer Centricity reprezintă o strategie prin care consumatorul este plasat în centrul întregului proces de Marketing. Prin analizarea percepției clienților, brandurile pot realiza campanii personalizate, ceea ce poate crea loialitate față de brand, iar ca rezultat, clienții vor fi păstrați pe termen lung.

Botvertising

reprezintă fuziunea dintre Chatbots și Advertising. Chatbots reprezintă o tehnologie avansată care permite oamenilor să menţină o conversație cu o entitate digitală.Speakerii au discutat despre diferențele dintre roboții propriu-ziși și Chatboți, dar și despre motivele care au dus la apariția Chatboților și la răspândirea lor în diverse domenii, despre avantajele și dezavantajele utilizării Chatboților în Social Media și Marketing.

Alte subiecte din cadrul evenimentului au fost posibilitatea existenței unei empatii digitale, transformarea unui chatbot în asistent personal, dar și atingerea unei creativități automatizate.

Clickbait Era

În cadrul acestei ediții s-a discutat despre diferența dintre realitate și percepție și titluri care stârnesc curiozitatea, de asemenea, publicul a primit și o serie de sfaturi utile privind combaterea știrilor false.


Au fost atinse și puncte referitoare la semnificațiile brandurilor, diferențele dintre influenceri și celebrități, dar și modul în care brandurile colaborează cu aceștia, a fost prezentat conceptul de newsjacking și urmările acestei tehnici.

Phygital Marketing

Participanții au avut oportunitatea de a afla informații importante despre evoluția conceptului, stadiul său în România la momentul respectiv, legătura existentă între „physical” și „digital” , precum și despre ce implică trecerea de la online la offline în construirea unei campanii.

Au fost punctate principalele tehnici și strategii ce stau la baza conceptului, efectele pe care abordarea tip Phygital o are asupra consumatorului, asupra brandului, precum și asupra relației dintre aceștia.