Modul în care alegi să transmiți informații în mediul virtual îți conturează imaginea, îți dezvăluie personalitatea și, de multe ori, îi ajută pe cei din jur să își formeze o opinie despre tine și în mediul offline. De aceea, pozele pe care le vezi în online sunt, în general, trecute printr-o aplicație de editare.

Vrei să creezi și tu content de calitate, dar crezi că durează o veșnicie să editezi? Ei bine, încearcă una dintre cele cinci aplicații de editat poze pentru telefon și vei rămâne plăcut surprins de cât de ușor sunt de folosit!

 

Collaborate & Create Amazing Graphic Design for Free1. Canva – cu această aplicație poți crea de la materiale promoționale, slideshow-uri și până la imagini, cărți electronice etc. Pe lângă faptul că poți utiliza orice dimensiune dorești, opțiunile de editare sunt atât de numeroase, încât vei vrea să le încerci pe toate. Spre exemplu, poți adăuga ce elemente dorești, poți seta transparența lor, poți modifica fonturi, dimensiunea dintre litere, poți alege ce culori dorești pentru texte sau obiecte și multe altele.

 

Adobe Lightroom CC Logo Vector (.AI) Free Download

 2. Lightroom – simplu de utilizat, aplicația îți oferă o serie de scurtături, care fac posibilă o editare rapidă, și numeroase instrumente inteligente. Astfel, ai la dispoziție unelte (contrast, luminozitate, saturație etc.), editarea cu filtre graduale, unealta de spot removal prin care poți scoate din poză orice obict nedorit și, în plus, editarea pentru panorame, HDR și panorame HDR.

 

 

Photoshop fix - Free logo icons3. Photoshop Fix – deși nu ai la dispoziție funcții de tăiere, aplicare de efecte și filtre, această aplicație este printre cele mai bune și ușor de folosit  când vine vorba de utilizarea unor instrumente ce permit ștergerea unor obiecte, texte sau chiar retușarea pielii sau a unei suprafețe. Te vei putea folosi și de funcții pentru îmbunătățirea contrastului sau a luminozității imaginii.

 

 

Snapseed - Apps on Google Play

4. Snapseed – aplicația îți oferă o varietate de funcții și opțiuni accesibile. Printre acestea se numără instrumente de nivel profesionist și presetări ce pot fi ajustate într-o foarte mare măsură, editare non-distructivă cu opțiunea de a da undo fișierelor editate, suport pentru formatele JPEG și RAW, plus diferite meniuri presetate pentru o editare mai rapidă când ești în mișcare.

 

 

Afterlight 2 - Apple Watch Series

5. Afterlight – este aplicația perfectă pentru atunci când faci o poză frumoasă, dar se întâmplă să îți tremure mâna. Funcția de redare a calității poate face minuni și îți poate salva pozele. Pe lângă această funcție, aplicația deține și un număr foarte mare de instrumente și filtre, simplu de utilizat.

 

Acum că ai uneltele necesare, îți mai trebuie doar materialul pentru a te juca și pentru a-ți uimi prietenii în mediul virtual! Și dacă ai nevoie de mai multă inspirație pentru pagina ta de Instagram dă click aici și urmărește în următoarele trei săptămâni toate tips&tricks oferite pentru Canva, Lightroom și Photoshop Fix!

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *