Să fii student nu este deloc un lucru ușor atunci când cursurile au 500 de pagini, iar până la examen au mai rămas doar 3 zile. Desigur că motivația vine însoțită de concentrare care, după cum arată specialiștii, poate fi eficientă maximum 45 de minute.

Pentru că tehnologia se dezvoltă permanent și acoperă numeroase domenii, timpul petrecut pe telefon poate deveni benefic pentru învățat și poate facilita timpul alocat studiului. Iată trei aplicații care te pot ajuta să înveți și să îți organizezi timpul și informațiile mai bine.

My study life

Este o aplicație care te ajută să înveți inteligent. Această aplicație ajuă la o bună organizare a timpului și la programarea îndatoririlor, care se pot sincroniza cu calendarul tău/agenda ta.  Aplicația îți reamintește de sarcinile incomplete, de cursurile și examenele viitoare. De asemenea, se sincronizează pe toate dispozitivele, salvează totul în cloud și este disponibilă offline.

Forest

Aceasta este aplicația perfecta pentru cei care sunt distrași de rețelele de socializare în timpul învățatului. Forest înregistrează progresul tău și te ajută să rămâi concentrat. Pe măsură ce timpul în care nu deschizi telefonul crește, este plantat un copac digital care poate fi adăugat la colecția personală. Astfel primești cel mai bun impuls de a lucra atent și eficient.

Dropbox

Această aplicație oferă spațiu pentru stocarea și organizarea materialelor de lucru. Cea mai bună parte este că poți să accesezi cu ușurință și materialele colegilr tăi. Poți să găsești tot ce ai nevoie foarte rapid, fișierele și folderele sunt inteligent organizate. Este posibil să creezi, să stochezi și să partajezi conținut cloud din Google Docs, Sheets și Slides, fișiere Microsoft Office și Dropbox Paper alături de fișiere tradiționale din Dropbox. Mai mult, ai control asupra vizibilității materialelor tale, care rămân în siguranță prin doar câteva setări.

Așadar, lumea digitală poate să devină un prieten de încredere atunci când vine vorba de învățat și de organizarea timpului și a materialelor. Este important să știm cum să gestionăm totul inteligent și să alegem cu încredere aplicații care pot face întreg procesul ușor și plăcut!

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *