Unul dintre trendurile din Social Media cu care poți atrage cu ușurință atenția urmăritorilor tăi este un template continuu reușit, reprezentativ pentru tine sau pentru brandul tău. Pe lângă faptul că este plăcut din punct de vedere estetic, îți va permite să dai un plus de originalitate contului tău.

Deși pare ceva complicat care nu poate fi făcut de oricine, e mult mai simplu decât ai crede. Iată câteva aplicații pe care le poți folosi pentru a face o primă impresie remarcabilă care va duce la creșterea numărului tău de urmăritori.Acestea îți vin în ajutor indiferent dacă ești utilizator de Android sau iOS.

1. Photo Grid for Instagram – este cea mai populară aplicație, oferă trei formate în care poate fi tăiată o poză și îți permite să postezi imaginile rezultate direct pe profilul de Instagram.

2. InstaGrid 9 Cut Grids for Instagram – oferă șase formate în care poate fi tăiată o poză sau o panoramă și, la fel ca aplicația anterioară, permite postarea directă a imaginilor rezultate în Instagram.

3. Grid-it – Instagram Tiling – are peste 500.000 de descărcări și este una dintre cele mai apreciate aplicații de acest tip pentru iOS. Permite, pe lângă opțiunile de bază și postarea directă în Instagram, salvarea pozelor rezultate în aplicație și împărțirea acestora într-un carusel.

4. Giant Square for Instagram, Twitter and Facebook – oferă, pe lângă opțiunilor prezente și în cazul aplicațiilor prezentate anterior, inclusiv postarea imaginilor compuse pe Twitter și Facebook.

Acum, cu tool-urile potrivite, creativitate și puțin curaj cu siguranță vei reuși să atragi atenția asupra paginii tale! Și dacă ai nevoie de mai multă inspirație pentru pagina ta de Instagram dă click aici și urmărește în următoarele trei săptămâni toate tips&tricks oferite pentru Canva, Lightroom și Photoshop Fix!

Sursa foto: Easil


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *