Facultatea online nu este așa ușoară precum pare. Studenții își pot pierde repede atenția din moment ce se află în confortul propriei camere, înconjurați de tehnologie: mesaje de la prieteni, rețele sociale și jocuri video. Mai mult decât atât, opt ore petrecute în fața unui monitor pot deveni atât plictisitoare, cât și obositoare.

Pentru a îți ușura viața de student, ți-am pregătit cinci extensii pentru Google Chrome foarte ușor de folosit, care nu necesită cont premium.        

Aceată extensie îți împarte taburile deschise în Google Chrome în mai multe ferestre. Tu alegi așezarea ferestrelor în Windows astfel încât să fii mai productiv. Este foarte folositor pentru zilele în care lucrezi la un proiect important, ce necesită multe surse.

Ajută la momentele în care înveți de pe resursele online. Poți sublinia rânduri de pe surse web sau PDF-uri cu diferite culori, astfel încât să poți reține mai ușor. În plus, îți poți salva informațiile subliniate, deci le poți accesa și de pe alte dispozivite.

Este foarte important ca atunci când scrii un eseu sau un comentariu în limba engleză să fie corect gramatical. Această extensie Chrome îți analizează textul, îți subliniază greșelile și îți oferă soluții. Poți corecta greșelile cu un singur click.

Poți găsi foarte repede autorul și data publicării unui articol. Aplicația generează automat citarea și bibliografia în diferite stiluri academice și analizează credibilitatea sursei.

În mediul online, majoritatea studenților își trimit proiectele prin email. Cu această extensie poți afla de câte ori a deschis profesorul emailul, astfel încât să fii sigur că tema a fost primită.

Încearcă recomandările noastre și vezi cum viața de student în mediul online nu este chiar așa de plictisitoare și solicitantă. Te ajută să îți păstrezi atenția și să fii mai productiv, astfel îți poți termina proiectele mai rapid, având mai mult timp liber!

Articol scris de Dumitru Beatrice, CNSC Organiser.

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *