Odată cu finalizarea celei de-a XVII-a ediții a Congresului Național al Studenților la Comunicare, putem spune că am reușit să acumulăm mai multă experiență decât ne-am fi așteptat. De ce? Pentru ca a fost diferit. alt_realty ne-a oferit șansa să ieșim din zona noastră de confort. Împreună cu participanții, speakerii și echipa CNSC am creat, pentru două zile, un adevărat univers digital cu ajutorul platformei Zoom Video Communications.

Deși am fost separați, emoțiile s-au împărtășit și am putut să simțim energia pozitivă transmisă de speakerii noștri încă de la prima conferință. Cu ajutorul uneltelor de pe platforma Zoom, comunicarea informațiilor s-a făcut atât de bine și clar încât feedback-ul participanților a fost unul cu totul pozitiv: Abia aștept sa revin. A trecut repede timpul.

Tech, imaginea campaniei de promovare, a strâns în jurul lui tineri pentru care Comunicarea este cheia succesului și care sunt conștienți că tehnologia nu poate fi ignorată în acest domeniu. Pe tot parcursul evenimentului aceștia au fost activi, atenți și curioși, chatul de pe platforma Zoom fiind mereu plin cu întrebări. 

Speakerii, specializați în domeniul digital, toți având un background în tehnologiile imersive VR & AR, au privit oportunitatea de a participa la un eveniment online ca o modalitate de a ajunge cât mai repede la cât mai mulți studenți aflați în locuri diferite și nicidecum ca o piedică. Zoom a fost prima opțiune în materie de platformă, întrucât interfața prietenoasă este folosită atât în mediul universitar, cât și în cel antreprenorial. 

Structura evenimentului a fost simplificată cu ajutorul diferitelor camere ce duceau la un link de Zoom. Pe lângă conferințe, unde participanții primeau informații valoroase, au mai existat workshop-uri, camera de Help Center și camera de Interviuri.

Camera de Help Center a fost cea mai puțin accesată, deoarece Zoom-ul este o platformă intuitivă, iar chiar și cei care nu l-au folosit până acum nu au avut probleme. Camera de Interviuri a fost micul backstage, unde speakerii au împărtășit cu echipa gândurile despre eveniment: A fost bine, din punctul meu de vedere. A fost mai bine decât mă așteptam. (Andreea Centea)

Cu siguranță că subiectul ales, publicul și mai ales speakerii au făcut din această ediție una de neuitat. Însă ceea ce a conectat totul a fost platforma Zoom, prin intermediul căreia ne-am demonstrat că, oricât de departe ești sau în orice moment te-ai afla, poți ajunge la informație și la persoanele potrivite doar cu un click distanță.

 

Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *